Is Breda jouw vestiging?
Mijn verlanglijsten 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
Je hebt deze informatie uitgeprint op 13-01-25 om 20:48. Let op: prijzen kunnen veranderen door ontwikkelingen op de markt. Controleer daarom altijd de actuele prijzen in onze Onlineshop of in de vestiging. Bedankt voor je begrip.

Dit heb je nodig voor je grillparty

  • 1 kg rosbief
  • 50 gr rozemarijn
  • 50 gr tijm
  • 50 gr ucola
  • 30 gr dijonmosterd
  • 30 ml sojasaus

Bereiding

Snijd de kruiden grof. Meng de mosterd met de sojasaus. Strijk de rosbief in met de marinade en strooi de kruiden erover. Laat het vlees afgedekt 2-3 uur marineren in de koelkast. Gril de rosbief indirect ca. 30-50 minuten in de braadkorf (afhankelijk van de dikte). Kerntemperatuur medium: ca. 60 °C.

Receptinformatie

  • Voorbereidingstijd: 10 min.
  • Bereidingstijd: 3 uur
  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
  • Barbecuemethode: indirect

Dit heb je nodig voor je grillparty

  • 3-4 grotespareribs
  • 5-6 el ketchup
  • 5-6 el honing
  • 1-2 volle tl chilivlokken
  • 1/2 tl paprikapoeder, mild
  • 2 el milde sojasaus
  • 1 tl appelazijneen
  • beetje kaneel

Bereiding

Verwijder het vel aan de binnenkant van de spareribs, of laat dit door de slager doen. Als je dit zelf doet, kun je een platte schroevendraaier bij een van de botten in het midden onder het vel steken om het vel los te maken, zodat je het makkelijk eraf kunt trekken.

Voeg dan alle ingrediënten op kamertemperatuur samen. Bestrijk de spareribs met de marinade en laat ca. 2 uur rusten (niet in de koelkast).
Je kunt de spareribs op indirecte wijze op een gas- of houtskoolbarbecue of met de rookfunctie bereiden.

Verdeel de spareribs met de onderkant naar beneden op het barbecuerooster.
Bestrijk de spareribs na ca 30 minuten (indirecte methode) met de marinade.

Leg twee delen natte rooksnippers en een deel droge rooksnippers op de houtskool. De spareribs zijn gaar als het vlees bijna van het bot valt.

Receptinformatie

  • Voorbereidingstijd: 20 min.
  • Bereidingstijd: 1 uur en 40 min.
  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
  • Barbecuemethode: indirect

Dit heb je nodig voor je grillparty

  • 200 gr courgettes
  • 100 gr appels
  • 300 gr paprika’s
  • 50 gr sjalotten
  • 100 gr lente-uitjes
  • 30 gr knoflook
  • 50 gr peterselie, gehakt
  • 20 gr kervel
  • 80 ml olijfolie
  • een beetje zout, peper
  • 100 gr Parmezaanse kaas

Bereiding

Was de groente en snij in blokjes van 2 x 2 cm. Hak de kruiden grof. Marineer de groente met de olijfolie en de kruiden. Leg de groente in de groentemand en breng op smaak met de kruiden.

Rasp de Parmezaanse kaas over de groente. Bereid de barbecue voor op indirect grillen. Plaats de groentemand in het gedeelte voor indirecte bereiding en laat de groente ca. 30 minuten grillen.

Receptinformatie

  • Voorbereidingstijd: 10 min.
  • Bereidingstijd: 40 min.
  • Moeilijkheidsgraad: gemiddeld
  • Barbecuemethode: indirect
naar boven