Is Breda jouw vestiging?
Mijn verlanglijsten 0 Winkelwagen
HORNBACH Breda Openingstijden
Konijnenberg 33
4825 BC Breda

service-breda@hornbach.com
+31 76 578 9000
ma - vr: 07:00 - 21:00 Uur
za: 08:00 - 18:00 Uur
zo: 10:00 - 17:00 Uur
Je hebt deze informatie uitgeprint op 12-02-25 om 15:51. Let op: prijzen kunnen veranderen door ontwikkelingen op de markt. Controleer daarom altijd de actuele prijzen in onze Onlineshop of in de vestiging. Bedankt voor je begrip.

Houtskool & briketten


 
 
7 resultaten
Online bestellenReserveren & afhalen
GRILL GURU Cold Smoker Set RVS
Grill Guru

GRILL GURU Cold Smoker Set RVS

(0)
39,95 €*/ Stuks
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
Online bestellenop dit moment niet reserveerbaar
Advies
Dutch ovens: de must-have voor de binnen en buitenkeuken

Dutch ovens: de must-have voor de binnen en buitenkeuken

Ontdek de veelzijdigheid van Dutch ovens! Van broodpan tot frituurpan, deze multifunctionele gietijzeren pan maakt een genot van koken. Of je nu aan de slag wilt op je barbecue, kampvuurtje of gewoon op je kookplaat, met ...meer

Online bestellenReserveren & afhalen
GRILL GURU Smoker box
Grill Guru

GRILL GURU Smoker box

(0)
14,95 €*/ Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
TENNEKER® Kolenkorven 2 st
Tenneker

TENNEKER® Kolenkorven 2 st

(3)
13,95 €*/ Stuks
Online bestellenReserveren & afhalen
Online bestellenniet reserveerbaar
Je hebt 7 van 7 resultaten bekeken

Aanbevolen categorieën

Merken in het assortiment Houtskool & briketten

Populaire filters in het assortiment Houtskool & briketten

Koop de beste houtskool & briketten bij HORNBACH!

Het is tijd om je houtskool BBQ weer aan te steken! Lekker iedereen laten meegenieten van die rooksmaak. Maar je hebt weinig tijd, er is immers meer te doen om de BBQ voor te bereiden. Het laatste wat je wil is dat de BBQ niet snel genoeg heet wordt. Koop daarom houtskool & briketten bij HORNBACH, zodat je BBQ lekker snel op temperatuur is.

Alles om je BBQ te laten vlammen

HORNBACH heeft diverse artikelen om jouw barbecue snel op temperatuur te krijgen, of je nu een beginner of doorgewinterde professional bent. Met onze aanmaak artikelen ontwaakt jouw vlam binnen no time! Je kunt hierbij denken aan:

  • Houtskool
  • Briketten
  • Brikettenstarter
  • Aanmaakblokjes
  • Aanmaakvloeistof
  • Aanmaaklucifers
  • Aanmaakzakjes
  • Aanmaakwokkels

Bij onze handige adviespagina's over barbecues lees je snel meer tips over je houtskool BBQ en hoe je ermee aan de slag kunt! Heb je nog geen houtskool barbecue of ben je toe aan een nieuwe? Bekijk ons grote assortiment van houtskool BBQ’s.

Goed van start met je BBQ

Om het aanmaken van je BBQ zo soepel mogelijk te laten verlopen zijn een aantal BBQ-accessoires essentieel. Zo is het gebruik van een brikettenstarter is een aanrader. Je barbecue wordt zo snel opgewarmd en het grillen kan snel beginnen!
Om je BBQ eenvoudig op te starten met een brikettenstarter hebben wij een kort stappenplan voor je uitgewerkt:

  • Vul de brikettenstarter tot ongeveer 3/4 met briketten of houtskool.
  • Leg vervolgens wat aanmaakblokjes op de bodem van de BBQ en steek deze aan. Wacht tot ze goed vlam gevat hebben. (Je kunt eventueel ook wat aanmaakblokjes tussen de briketten in de brikettenstarter stoppen om nog sneller van start te kunnen.)
  • Plaats nu de brikettenstarter over de aangestoken aanmaakblokjes.
  • De vlammen van de aanmaakblokjes worden nu geconcentreerd geleid naar de briketten in de starter. Let erop dat je de BBQ starter stevig neerzet!
  • Wacht een tijdje tot de briketten goed warm zijn +/- 15-30 minuten.
  • Pak de brikettenstarter nu op (Draag hierbij bij voorkeur warmtebestendige handschoenen en sta met je rug in de wind om zelf geen vlam te vatten!) en stort de briketten voorzichtig in de BBQ.
  • Plaats nu je rooster op de BBQ en grillen maar!

Wil jij nog wat extra advies om een echte grilmeester te worden, kijk dan op één van onze handige adviespagina's hieronder. Of kom gezellig langs in één van onze vestigingen, waar onze deskundige barbecuers je verder op weg helpen!

Start hier je BBQ-project:

naar boven